About Us

COWORKING

Работният ни дом включва заседателна зала, тераса, напълно оборудвана кухня, стая за Скайп и телефонни разговори, както и 25 работни места. Когато някое от бюрата се освободи, се надяваме да намерим сродни души - хора, които са любопитни, имат странични проекти и обичат интернет. 

EVENTS

В Малките 5 обичаме да се срещаме с нови хора регулярно. Ето защо от време на време хостваме събития според сезона и настроението. Дали ще представяме зимната колекция чанти на Bogdanin Brothers или ще организираме соаре за необвързани навръх Св. Валентин, може да следиш тук.

PARTNERSHIPS

Ако си част от фирма, издателство или организация и имаш идея как може да си помогнем взаимно, пиши на hello@malkite5.com или направо ни ела на гости, за да обсъдим. Особено ни радват проектите със социална и културна насоченост, които подобряват средата и хората около нас.

Тайната вечеря

Тайната вечеря е серия от разговори с хора, които си харесват професията. Те знаят какво правят и го правят, като влагат цялото си сърце, душа, ум и свободно време, макар понякога да им се иска просто да си отворят Фейсбука. Събитието се състои от 13 човека и една маса, като всичко се върти около разговора и идеята да се научим и да се вдъхновим.

Добре дошъл е всеки, който иска да слуша и задава въпроси, докато всички заедно пийваме вино и хапваме вкусно. 

Артист на гости

Създадохме нашата програма "Артист на гости", за да можем да каним хора от различни творчески професии да работят с нас за месец. По този начин се запознаваме с интересни и супер талантливи хора - ние ги караме да се чувстват у дома си, а те ни вдъхновяват с нещата, над които работят. В крайна сметка се оказва, че винаги е добре да срещаш сродни души. 

Ако смяташ, че си една от тях, прати имейл на hello@malkite5.com с портфолио или линк към твои проекти онлайн. 

Сезонни събития

В Малките 5 обичаме да се срещаме с нови хора регулярно. Ето защо от време на време хостваме събития според сезона и настроението. Дали ще представяме зимната колекция чанти на Bogdanin Brothers или ще организираме соаре за необвързани на Св. Валентин, може да следиш ето тук.